Cum să adaugi donație Crypto și widget de strângere de fonduri pe blogul tău WordPress

Tehnologia Blockchain a luat lumea de furtună în ultimii ani și va continua să crească până când va trece în mainstream ca mijloc zilnic pentru tranzacțiile casual.

Tot mai mulți utilizatori de internet dețin și tranzacționează cripte zilnic. Și acest număr va continua să crească în anii următori, pe măsură ce mai multe țări se vor deschide spre acceptarea tehnologiei Blockchain și a tuturor beneficiilor pe care le poate oferi instituțiilor financiare.

Dacă sunteți un creator de conținut online, cum ar fi un blogger, un artist muzical sau un grafician care oferă resurse online valoroase utilizatorilor de internet, aveți dreptul să primiți donații crypto de la abonații dvs. sau fanbase.

Bytemart.org oferă o serie de servicii online către proprietarii de site-uri web, care le permite să primească mai multe variații de donații crypto printr-o singură și simplă integrare de widget-uri.

Widget pentru donarea Cryptocurrency  este acum disponibil directorul oficial de pluginuri WordPress.org. Pluginul poate fi descărcat și instalat liber de către oricine găzduiește și rulează un site web WordPress.

Cum să acceptați widget-ul donat Cryptocurrency integrat pe WordPress?

Pasul 1

Descărcați pluginul din Directory Plugin WordPress

 

Pasul 2

Asigurați-vă că pluginul  Cryptocurrency Donation Widget  este instalat și activat pe site-ul dvs. web. Accesați pluginuri -> Plugin-uri instalate. Vedeți dacă pluginul este activat.

Pasul 3:

Accesați Apariții -> Widgets

Glisați și fixați  widgetul de donare a criptocurrencyului  în zona de widget dorită.
IMPORTANT! Adăugați propria dvs.  adresă Bitcoin Wallet  în câmpul de introducere necesar al widgetului Apoi faceți clic pe butonul „ Salvați ”.

 

TERMINAT!

Site-ul dvs. poate accepta acum mai multe criptocurrențe ca donație.

Fie scanând  codul QR,  fie făcând clic pe   URL-ul Donează acum, situat în widget, utilizările vor fi duse pe o pagină de plată personalizată, unde va putea dona donația crypto către adresa dvs. de portofel BTC, fie ea manuală sau prin intermediul criptelor. aplicații de telefon portofel.

Sursa:  https://wordpress.org/plugins/bitcoin-donation-and-fundraising-widget/#description

Powered:  https://www.bytemart.org/

Comments

Popular posts from this blog

Як додати віджет на пожертвування криптовалюти та збір коштів до свого блогу WordPress

How To Earn Free Crypto 2020

మీ బ్లాగు బ్లాగుకు క్రిప్టో విరాళం మరియు నిధుల సేకరణ విడ్జెట్‌ను ఎలా జోడించాలి