Як додати віджет на пожертвування криптовалюти та збір коштів до свого блогу WordPress

Віджет на пожертвування криптовалюти - Bytemart.org

Технологія blockchain захопила світ штурмом протягом останніх років і буде продовжувати зростати, поки не перейде в мейнстрім як щоденний засіб для випадкових транзакцій.

Все більше користувачів Інтернету щодня тримають та торгують криптовалютами. І ця кількість буде зростати в найближчі роки, оскільки все більше країн відкриваються до прийняття технології Blockchain та всіх переваг, які вона може надати фінансовим установам.

Якщо ви створюєте вміст в Інтернеті, наприклад блогер, музичний артист або графічний дизайнер, що забезпечує цінні інтернет-ресурси для користувачів Інтернету, ви маєте право отримувати криптовалюти від своїх підписників або фанбази.

Bytemart.org надає низку онлайн-сервісів для власників веб-сайтів, що надають їм можливість отримувати різні варіанти пожертвувань криптовалюти за допомогою однієї єдиної та простої інтеграції віджетів.

Віджет для пожертвування криптовалюти  тепер доступний в офіційному каталозі плагінів WordPress.org. Плагін може вільно завантажувати та встановлювати кожен, хто розміщує та працює на веб-сайті WordPress.

Як прийняти інтегрований віджет на пожертвування криптовалюти на WordPress?

Крок 1

Завантажте плагін із каталогу плагінів WordPress

 

Крок 2

Переконайтеся, що на   вашому веб-сайті встановлено та активовано віджет для пожертвування криптовалюти . Перейдіть до Плагінів -> Встановлені додатки. Подивіться, чи активовано плагін.

Крок 3:

Перейдіть до "Появи" -> Віджети

Перетягніть  віджет  на пожертвування криптовалюти до потрібної області віджетів.
ВАЖЛИВО! Додайте власну адресу  Bitcoin Wallet  в потрібне поле для введення віджета. Потім натисніть кнопку " Зберегти ".

 

Зроблено!

Тепер ваш веб-сайт може приймати кілька пожертвувань як пожертву.

Під час сканування  QR-коду  або натискання  URL-адреси «  Пожертвувати зараз», розташованого у віджеті, використання буде перенесено на персоналізовану сторінку оплати, де він чи вона зможуть зробити пожертвування криптовалюти на вашу адресу BTC Wallet вручну або через криптовалюту програми для телефону в гаманці.

Джерело:  https://wordpress.org/plugins/bitcoin-donation-and-fundraising-widget/#description

Працює:  https://www.bytemart.org/

Comments

Popular posts from this blog

How To Earn Free Crypto 2020

మీ బ్లాగు బ్లాగుకు క్రిప్టో విరాళం మరియు నిధుల సేకరణ విడ్జెట్‌ను ఎలా జోడించాలి