Så lägger du till kryptodonation och insamlingswidget till din WordPress-blogg

Cryptocurrency Donation Widget - Bytemart.org

Blockchain-tekniken har tagit världen med storm de senaste åren och kommer att fortsätta att stiga tills den går mainstream som ett dagligt medel för avslappnade transaktioner.

Fler och fler internetanvändare håller och handlar krypton dagligen. Och detta antal kommer att fortsätta växa under de kommande åren när fler länder öppnar upp för att acceptera Blockchain-teknik och alla fördelar det kan ge finansinstituten.

Om du är en skapare av innehåll online, till exempel en bloggare, en musiker eller en grafisk formgivare som tillhandahåller värdefulla online-resurser till internetanvändare, har du rätt att få kryptodonationer från dina prenumeranter eller fanbas.

Bytemart.org tillhandahåller en serie onlinetjänster för webbplatsägare som ger dem möjlighet att ta emot flera varianter av kryptodonationer genom en enda och enkel widgetintegration.

Cryptocurrency Donation Widget  är nu tillgänglig WordPress.org officiella plugin-katalog. Plugin kan laddas ner och installeras fritt av alla som är värd för och driver en WordPress-webbplats.

Hur accepterar jag en integrerad widget för Cryptocurrency Donation på WordPress?

Steg 1

Ladda ner plugin från WordPress Plugin Directory

 

Steg 2

Se till att plugin-programmet  Cryptocurrency Donation  är installerat och aktiverat på din webbplats. Gå till Plugins -> Installerade plugins. Se om plugin är aktiverat.

Steg 3:

Gå till Utseende -> Widgets

Dra och släpp  Cryptocurrency Donationswidget  till önskat widgetområde.
VIKTIG! Lägg till din helt egen  Bitcoin Wallet-adress  inom det inmatade fältet på widgeten. Klicka sedan på " Spara " -knappen.

 

GJORT!

Din webbplats kan nu acceptera flera kryptokurser som donation.

Om du antingen skannar  QR-koden  eller klickar på den  Donera nu-  URL som finns i widgeten kommer användningarna att tas till en personlig betalningssida där han eller hon kan göra kryptodonationen till din BTC-plånbokadress, vare sig det är manuellt eller via krypto plånbokstelefonappar.

Källa:  https://wordpress.org/plugins/bitcoin-donation-and-fundraising-widget/#description

Drivs:  https://www.bytemart.org/

Comments

Popular posts from this blog

Як додати віджет на пожертвування криптовалюти та збір коштів до свого блогу WordPress

How To Earn Free Crypto 2020

మీ బ్లాగు బ్లాగుకు క్రిప్టో విరాళం మరియు నిధుల సేకరణ విడ్జెట్‌ను ఎలా జోడించాలి